Het team!

Wij zijn een jong team, vol enthousiastelingen die op verschillende manieren met de jongeren werken. Er zijn begeleiders, coaches en docenten, daarnaast productontwerpers en marketeers. Ieder werkt vanuit zijn eigen kracht en kennis en geeft de jongeren zijn of haar expertise door. Hierdoor kunnen wij ze begeleiden bij het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden.

René-182x182

Rene Cornelissen

Ik ben René Cornelissen, 62 jaar, ambulant hulpverlener, coach en docent. Ik voel me verbonden met jongeren in de verdrukking door een ontwikkelingsstoornis, Licht Verstandelijke Beperking of een minder geschikt thuisklimaat. Ik wil een bijdrage leveren aan het bereiken van individuele doelen of samen met jongeren bespreken wat hun doel zou kunnen worden. Daartoe heb ik individuele gesprekken met jongeren en geef ik de ouders en of opvoeders van deze jongeren ouderbegeleiding. Het is belangrijk dat jongeren opgroeien in een veilig leefklimaat en dat ouders/opvoeders de tools krijgen om hun bijzondere kind zo lang als mogelijk en zo kort als noodzakelijk te begeleiden richting een vorm van wonen en participeren in onze maatschappij. Daar wil ik in investeren.

Jorn-150x150

Jorn Dijkstra

Ik werk al jaren met veel plezier met jongeren, waarbij ik me vooral richt op ervaringsgericht leren: via activiteiten of werk, blijkt het voor jongeren gemakkelijker en vaak ook effectiever om aan doelen te werken. Ik ben sportief ingesteld, ik kom rustig en vriendelijk over. Verder beschik ik over doorzettingsvermogen: als ik iets signaleer, dan wil ik er iets positiefs mee doen. Zo zag ik in mijn werk regelmatig dat jongeren graag een (bij)baantje wilden, of stage wilden lopen, maar dat dit vaak niet lukte. Omdat baantjes en stageplaatsen ideaal zijn voor het leren van vaardigheden en het opbouwen van zelfvertrouwen, besloot ik een nieuw initiatief op te zetten: Youngmade. Samen met anderen heb ik dit opgezet.
.

Freek-150x150

Freek Groot

Creativiteit is een grote kracht van mensen! Ikzelf ben productontwerper en maak dagelijks gebruik van mijn creativiteit om producten te maken. Ik help de jongeren om hun creativiteit te ontdekken en deze te gebruiken bij het maken van nieuwe producten binnen onze werkplaats. Van nature ben ik rustig ingesteld, ik heb geduld en kan mensen enthousiast maken. Bij het werken met de jongeren heb ik al veel ervaring opgedaan als begeleider in het gezinshuis van mijn ouders.

Kelvin

Kelvin Albers

Ik ben Kelvin Albers, Als sociaal agogisch werker ben ik gedreven om het
beste uit de jongeren te halen en te zoeken naar wat hun
mogelijkheden/talenten zijn. Door deze mogelijkheden/ talenten te
benadrukken en hiermee aan de slag te gaan, bevordert dit hun
persoonlijke/sociale emotionele ontwikkeling en doen ze succeservaringen op.
Mijn sterke punten zijn rust bewaren, geduldig zijn, sportief en  op een
positief/oplossingsgericht manier werken.

Linde Gelissen

Bram Groot